Нова звездна двойка в хайлайф средите в Турция! Красавицата Съла Тюрколу

...
Нова звездна двойка в хайлайф средите в Турция! Красавицата Съла Тюрколу
Коментари Харесай

Турска тв звезда заби известен плейбой

Нова звездна двойка в елит средите в Турция! Красавицата Съла Тюрколу и палавия плейбой Алп Навруз оповестиха, че са дружно.

Известният флиртаджия Алп Навруз, който бе изоставен от своята колежка Айча Айшин Туран през октомври поради сантименталните си похождения, в този момент откри любовта в лицето на звездата от хитовия сериал  " Наследство “ Съла Тюрколу.

Двамата влюбени артисти разкриха, че имат връзка от към месец. Съла и Алп бяха засечени дружно от папарици в квартал Куручешме в Истанбул. Пред репортерите двойката призна, че живее непретенциозно, надалеч от любопитни очи.

Наскоро Съла се забърка в всеизвестен скандал, откакто турския Висш съвет за радио и телевизия (RTÜK) взе невиждано решение да спре излъчването на сагата " Боровинков сироп “ с нейно присъединяване.

Поредицата провокира бурни реакции в южната ни съседка поради подиуми с насили над дами. Тълпи от недоволни фенове щурмуваха постройката на телевизионния канал Show TV с гледище за преустановяване на фотосите на сериал, защото уронвал престижа на религиозните фамилии в страната.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР